search

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-14:00, σας προσκαλούμε στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον, για μια ξεχωριστή ημέρα στη φύση με παρατήρηση πουλιών και άλλες δράσεις αφιερωμένες στη φθινοπωρινή μετανάστευση!

 

GIORTΙ POULION 2022 Poster ParkoTritsi

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών είναι ένα ετήσιο γεγονός που λαμβάνει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου σε περισσότερες από 40 χώρες και αποτελεί την πρώτη δράση παγκόσμιας εμβέλειας που διοργανώθηκε από την παγκόσμια ομοσπονδία περιβαλλοντικών οργανώσεων για την προστασία των πουλιών BirdLife International. Στην Ελλάδα ο συντονισμός των εκδηλώσεων γίνεται από την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία, εταίρο της BirdLife στην Ελλάδα. Φέτος γιορτάζουμε την 30η επέτειο της Ευρωπαϊκής Γιορτής Πουλιών που συμπίπτει με τον εορτασμό των 40 χρόνων αδιάλειπτης δράσης της Ελληνικής ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ Εταιρείας.


Χώρος εκδήλωσης: Κεντρικές λίμνες του Πάρκου (χώρος ευκαλύπτων)
*
Για οδηγίες πρόσβασης στο Πάρκο "Α. Τρίτσης" δείτε εδώ


Οι δραστηριότητες της εκδήλωσης περιλαμβάνουν:

  • Παρατήρηση Πουλιών
  • Παιδικά εργαστήρια
  • Έκθεση φωτογραφίας αφιερωμένη στα 40 χρόνια δράσης της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ

 

20211010 ParkoTritsi RTrigou  20191013 Eurobirdwatch ParkoTritsi RTrigou ORNITHOLOGIKI

 

Η εκδήλωση υλοποιείται από την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβ/κών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης», το Κ.Ε.ΠΕ.Α Μητροπολιτικού Πάρκου «Α. Τρίτσης» και τους Φίλους του Πάρκου Τρίτση.

 


 Για περισσότερες πληροφορίες: 210 8228704 & 210 8227937 | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Γιορτή των Πουλιών στο Πάρκο "Α. Τρίτσης" https://ornithologiki.gr/images/ekdhlwseis/GIORTΙ_POULION_2022_slider-gr_910.jpg Roula

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;

Γραφτείτε στο Newsletter μας