search

Η Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε εκδήλωση ενημέρωσης για την πλατφόρμα ασύγχρονης εκπαίδευσης με θέμα την υπαίθρια εκπαίδευση και την εισαγωγή της στα ελληνικά σχολεία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30 στο Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στο κτίριο της Κιβωτού των Σπορών (είσοδος Α: Σπ. Μουστακλή).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα επιμόρφωσης, ενώ θα γίνει και εφαρμογή υπαίθριων δραστηριοτήτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ακόλουθη φόρμα μέχρι τις 15 Ιουνίου: https://forms.gle/o7gSG3uco4ojtGwq9.

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την επέκταση της μαθησιακής διαδικασίας στη σχολική αυλή και σε γειτονικά πάρκα, αξιοποιώντας τα εργαλεία της διαδικτυακής εκπαίδευσης προς όφελος της αστικής βιοποικιλότητας.

 

Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:30-18:45   Προσέλευση

18:45-19:00   Γνωριμία με την Ελληνική ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗ Εταιρεία και το Πρόγραμμα Erasmus+ Natural Nations Goes Digital

19:00-19:10   Γνωριμία με την Υπαίθρια Εκπαίδευση

19:10-19:20   Η πλατφόρμα μας

19:20-19:30   Διάλειμμα

19:30- 20:00  Εμπειρίες από την εφαρμογή δραστηριοτήτων υπαίθριας εκπαίδευσης

- Δέσποινα Παπαχριστοπούλου - Εμψυχώτρια Υπαίθριων Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της ΟΡΝΙΘΟΛΟΓΙΚΗΣ

- Άννα Γρώπα  - Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

- Βασιλική Στρατάκη - Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

20:00-20:45  Γινόμαστε παιδιά για μια εκπαιδευτική εμπειρία στη φύση!

20:45-21:00  Συζήτηση

 

** Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 210 8227937 εσωτ.109 | e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ «Natural Nations Goes Digital», με τη συνεργασία του Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης»

Εκπαιδευτική Εκδήλωση: Η άγρια ζωή της σχολικής αυλής https://ornithologiki.gr/images/ekdhlwseis/Εκδήλωση_NNGD_fb_banner.jpg Roula

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;

Γραφτείτε στο Newsletter μας